Tko će u finale?

14. studenog na HRT – HTV 1 u 20:10    

Večeras se odlučuje o tome tko će biti finalisti devete sezone raspjevanog HRT-ovog showa Zvijezde pjevaju!

Tri para se natječu a u finalu ostaju samo dva! Nakon što su nas prošle subote, na iznenađenje mnogih, napustili Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović u polufinalu su ostali: glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo.

● Nastupe parova iz prethodnih emisija pogledajte na našem YouTube kanalu

Polufinalisti izvode po dvije pjesme: jednu žanra koji nisu izvodili i pjesmu mentora. Koliko dobro će to izvesti i ovaj put, uz publiku u studiju, odlučuje žiri u sastavu: Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen.  Televizijski gledatelji svog pobjednika emisije mogu odabrati na društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu, no ne zaboravimo da će od kraja večerašnje emisije pa sve do samog finala i njegovog tijeka biti aktivne telefonske linije i sms poruke te da najsretnijega glasača očekuje vrlo vrijedna nagrada.

U show programu mentori će nam pokazati što znaju u zajedničkom nastupu.

Pravila nagradne igre u sklopu emisija Hrvatske radiotelevizije Zvijezde pjevaju

Pjevajte s nama i ove subote!

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, scenarist Alen Đurica, redatelj Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.Nakon emitiranja, multimedijska usluga HRTi pruža i sedmodnevnu dostupnost emisije, a nastupe parova, kao što smo napomenuli, možete pronaći na našem YouTube kanalu.