5.com s Danielom: Danijela Martinović i Vojo Šiljak

Pod motom "Dvije Danijele i jedan Šiljak" – Danijela Martinović i Vojo Šiljak ovaj petak u showu 5.com s Danielom na HTV 1.

Daniela Trbović ovaj tjedan u HRT-ovu zabavnom talk-showu 5.com s Danielom u petak, 6. ožujka u 21:30 na svom Prvom programu (HRT-HTV1) ugošćuje jednu od naših najpoznatijih i najtiražnijih pjevačica Danijelu Martinović i legendu televizijskog i radijskog zanata Voju Šiljka – a koji je zbog toga odmah u prvoj minuti ovu emisiju, u svom poznatom duhovitom stilu, i nazvao "Dvije Danijele i jedan Šiljak"!

Tako nam je Danijela opisala svoj novi album Neopisivo, doznali smo detalje o njezinoj novoj ljubavi, a Vojo je evocirao uspomene na njihov prvi susret. Nadalje, šalili su se na vlastiti račun – Vojo o tome kako je on doživotna "legenda", a Danijela kako je već više od 30 godina "vrckava"... te zašto nitko normalan ne pjeva sjedeći.

Foto: Renato Branđolica  za HRT

Potom ćemo doznati što je Vojo otkrio o sebi u Udbinom dosjeu i je li zaslužan za početke glazbene karijere Petra Graše, a Danijela će nam pak otkriti jesu li ona i Petar "kliknuli na prvu"... Vojo će nam još otkriti po čemu pamti intervju s Huliom Iglesiasom, te je li uputno sjesti s Danijelom na partiju pokera za kartaški stol.

U glazbenom dijelu emisije Danijela je uz pratnju prisavskog benda  "povratnika iz Australije" Ante Gele otpjevala dvije pjesme: Čovjek bez adrese sa svog novog albuma Neopisivo, a za koju je koautorica i glazbe i stihova, te svoj stari, veliki hit Pleši sa mnom.
Scenaristica: Barbara Zlatar
Redatelj: Vlado Knežević
Urednica: Gordana Škaljac Narančić
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović

Emisiju pratite i putem multimedijske platforme HRTi, te putem Facebook i Instagram profila emisije.